Hoofdstuk 1, Paragraaf 1
In uitvoering

Hulpmiddelen

Startup Program 14 november 2019
https://youtu.be/FfTFkcMRtkY

Extra lesmateriaal en hulpmiddelen

Artikel over de voordelen van het bijhouden van een dagboek en hoe je dit implementeert in je dagelijkse leven. Afhankelijk van de invulling van het dagboek kan het verschillende effecten hebben; minder depressie, meer dankbaarheid, minder stress.

https://doist.com/blog/benefits-of-journaling/

Why We Sleep – Matthew Walker

https://www.bol.com/nl/p/why-we-sleep/9200000083226487/

Boek over het effect dat goede en slechte nachtrust heft op alle aspecten van het leven, zowel individueel als op een maatschappelijk niveau. Het opent je ogen voor het belang van goede slaap en biedt een aantal concrete tips om je slaapkwaliteit te verhogen.


The Power of Full Engagement – Jim Loehr

https://www.bol.com/nl/p/the-power-of-full-engagement/1001004002282423

Boek dat in gaat op het idee dat niet tijd maar energie het meest belangrijke middel is dat wij tot onze beschikking hebben. Wanneer je je energie op een goede manier beheert door zowel piekprestaties als herstel gestructureerd aan te pakken kun je je productiviteit significant verhogen. Ook verminder je zo de kans op burnout en depressie.


The Way of The Seal – Mark Divine

https://www.bol.com/nl/p/the-way-of-the-seal/9200000031669341

Boek over de lessen die voormalig Navy Seal Mark Divine heeft geleerd met betrekking tot mindset, leiderschap, rust en training. Bomvol praktische tips en rituelen om te implementeren in het dagelijkse leven.


Tools of Titans – Tim Ferriss Tim Ferriss is vooral bekend van zijn boek: The 4-Hour Workweek. Dit boek is een compilatie van meer dan 200 interviews die hij heeft afgelegd met mensen die succes hebben behaald in uiteenlopende vlakken van het leven. Elke gast biedt wijsheden en praktische tips die je kunt inzetten om je eigen prestaties zo hoog mogelijk te maken.

https://www.bol.com/nl/p/tools-of-titans/9200000064820890

nl_NLDutch