Tarieven

Het beste pakket voor jouw startup

Bekijk hieronder onze flexibele tarieven
gebouwd voor ondernemers zoals jij 💪

Leer onbeperkt

Kies welk pakket het beste bij jou past.

Voordelig

€ 20,-

maandelijks

excl. BTW

Populair

€ 25,-

maandelijks

excl. BTW

Flexibel

€ 35,-

maandelijks

excl. BTW

Onbeperkt leren voor slechts € 12,95 p/m?

Eerste 100 startups profiteren levenslang van early bird korting. Groei jij levenslang met ons mee voor slechts €12,95 per maand?!

Aankomende trainingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg de nieuwste startup trainingen!

  Veel gestelde vragen

  Startup Program is geschikt voor jou als jij toekomstgericht en vooral wilt ondernemen met impact. Je ziet jezelf als ontdekker, impact maker, leider of zelfs misplaatste en wilt ondernemen met als doel geld te verdienen én echte waarde toe voegen. Het maakt niet uit of je op dit moment nog in loondienst zit, ondernemend bent binnen een organisatie of al enige ervaring hebt met ondernemen. Als jij op verjaardagen met enthousiasme wilt vertellen hoe je van je drijf en passie ook andere mensen helpt, dan zit je hier goed.

  Oh ja… Als je gelooft in word-snel-rijk advertienties met lamborghini’s op bali, dan wensen wij je daar alle succes.

  Je hebt direct toegang tot alle trainingen en live chat. Je kunt meteen aan de slag op weg naar meer winst, impact en groei! 

  De prijs is exclusief btw. Als ondernemer kun je de btw namelijk terugvragen. Dit is een investering in jezelf dus kun je dit opvoeren als kosten. Als je in loondienst werkt, dan is het mogelijk de kosten te declareren bij jouw werkgever.

  Absoluut! Jij bepaalt zelf wat je wel en niet wilt ontdekken. Liever die ene interessante training ontdekken die niet uit de personalizer rolde? Start hem dan vanuit de trainingspagina! Alle trainingen, tools en features zijn ten alle tijden beschikbaar. De personalizer helpt jou alleen bij het sneller en slimmer vinden van de juiste trainingen.

  nl_NLDutch