Home

Hey starter!
🔨 Bouw aan je skills
en vind klussen zoals

E-mail marketeer Sales Grafisch vormgever UX/UI design Copywriter Business development Beeldmaker Content creatie Website optimalisatie Workshop facilitator

polaroid-skills

Leer skills 🧠

Weinig tijd maar wil je toch concrete vaardigheden leren? Skills zijn bite sized lessen die specifiek gericht zijn op één vaardigheid of kennisonderdeel. Skills duren maximaal 10 minuten. Wil je meer de diepte in? Ga dan voor de volledige trainingen.

Verdien geld met klussen 💰

Zonder jarenlange ervaring toch toffe klussen vinden die goed op je CV staan én geld op leveren? Wij hebben opdrachtgevers verzameld die staan te springen voor starters zoals jij!

1. Leer nieuwe skills

Word lid en join de club van 500+ actieve starters. Kies uit het aanbod van 400+ videotrainingen of ga voor bite sized skills. Breid je kennis uit door onbeperkt skills te unlocken 🔓

klussen

2. Ontdek klussen om geld mee te verdienen

Zoek klussen in het klussenbord op basis van jouw skills en kennis. Krijg betaald voor je klussen en vul die spaarpot aan! 🤑

3. Maak je visitekaartje

Blijf je visitekaartje aanvullen met jouw pas geleerde kennis, portfoliowerk en werkervaring. Op die manier vergroot je je kansen op een opdracht! 💪🏼

presentatie-klus

4. Match je skills aan je ideale klus

Reageer op klussen passend bij jouw skills en zet klusnotificaties aan zodat jij geen enkele potentiële klus mist 🔔

Hoe ga jij
het verschil maken?

De wereld heeft meer pioniers, impact makers, creatievelingen en vooral ambitieuze ondernemers nodig. Leer onbeperkt hoe jij het verschil gaat maken.

Beoordeeld met 

Bij ondernemers zit je goed!

Dat zeggen wij niet, dat zeggen ze zelf!

Veel gestelde vragen

Startup Program is geschikt voor jou als jij toekomstgericht en vooral wilt ondernemen met impact. Je ziet jezelf als ontdekker, impact maker, leider of zelfs misplaatste en wilt ondernemen met als doel geld te verdienen én echte waarde toe voegen. Het maakt niet uit of je op dit moment nog in loondienst zit, ondernemend bent binnen een organisatie of al enige ervaring hebt met ondernemen. Als jij op verjaardagen met enthousiasme wilt vertellen hoe je van je drijf en passie ook andere mensen helpt, dan zit je hier goed.

Oh ja… Als je gelooft in word-snel-rijk advertienties met lamborghini’s op Bali, dan wensen wij je daar alle succes.

Je hebt direct toegang tot alle trainingen en live chat. Je kunt meteen aan de slag op weg naar meer winst, impact en groei! 

De prijs is exclusief btw. Als ondernemer kun je de btw namelijk terugvragen. Dit is een investering in jezelf dus kun je dit opvoeren als kosten. Als je in loondienst werkt, dan is het mogelijk de kosten te declareren bij jouw werkgever.

Absoluut! Jij bepaalt zelf wat je wel en niet wilt ontdekken. Liever die ene interessante training ontdekken die niet uit de personalizer rolde? Start hem dan vanuit de trainingspagina! Alle trainingen, tools en features zijn ten alle tijden beschikbaar. De personalizer helpt jou alleen bij het sneller en slimmer vinden van de juiste trainingen.

Zit jouw vraag er niet tussen of wil je een andere
vraag stellen? Neem contact met ons op!

nl_NLDutch